Amazon cover image
Image from Amazon.com

Skador på hus - vad gör man?. Ytterväggar och fönster / Sven-Erik Bjerking

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: T / Statens råd för byggnadsforskning ; 1987:13Publication details: Stockholm : Statens råd för byggnadsforskning ; Solna : Svensk byggtjänst, 1987 ; Description: [2], 199 s. : ill. ; 31 cmISBN:
  • 91-540-4755-2 ;
Subject(s): DDC classification:
  • 690 23/swe
Summary: Denna handbok som är den första i sitt slag, ingår i en serie om skador på hus. Den beskriver alla sorters hus -små hus, sammanbyggda hus, flerbostadshus, kulturhus etc. Tidsålder, byggnadssätt, byggmaterial och vilka skador som uppstår på ytterväggar och fönster. Pedagogiskt visas i ord och bild hur skadan ser ut, vad den orsakas av och i detalj hur den skall åtgärdas samt, inte minst viktigt, hur man förebygger skadorna. Alla som ansvarar för hus - reparationer och underhåll av eget hus eller i egenskap av förvaltare eller byggnadstekniker etc - detta är boken som kunnigt, generöst och lättfattligt visar Dig precis vad som ska göras - och varför!Supplement to:
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) Våning 3 690.24 Bjerking Available 20132236004
Total holds: 0

Denna handbok som är den första i sitt slag, ingår i en serie om skador på hus. Den beskriver alla sorters hus -små hus, sammanbyggda hus, flerbostadshus, kulturhus etc. Tidsålder, byggnadssätt, byggmaterial och vilka skador som uppstår på ytterväggar och fönster. Pedagogiskt visas i ord och bild hur skadan ser ut, vad den orsakas av och i detalj hur den skall åtgärdas samt, inte minst viktigt, hur man förebygger skadorna. Alla som ansvarar för hus - reparationer och underhåll av eget hus eller i egenskap av förvaltare eller byggnadstekniker etc - detta är boken som kunnigt, generöst och lättfattligt visar Dig precis vad som ska göras - och varför!

Powered by Koha