Amazon cover image
Image from Amazon.com

HMK bygg & anläggning BA 4 Byggande

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: T / Byggforskningsrådet ; 1998:23Publisher: 1998Publisher: Stockholm : Byggforskningsrådet : Svensk byggtjänst, [1998]Manufacturer: [Solna] : [Tryckindustri] Description: 147 s. illISBN:
  • 9154058287
Other title:
  • Handbok i mät- och kartfrågor [Other title]
Genre/Form:
DDC classification:
  • 690 22/swe
Summary: I delen Byggande beskrivs de mätningar som har betydelse för produktionen och man får en inblick i de mätningstekniska möjligheter som finns idag. En grundlig redogörelse för modern mätningsteknik som underlättar och kvalitetssäkrar produktionen ingår. Arbetsberedningen beskrivs ingående. Även t.ex. inmätning för reglering av mängder och den kontroll som görs i samband med mätningar och övervakning av sättningar och rörelser tas upp.Supplement to:
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) Våning 3 690 HMK Available 6004300006955
Total holds: 0

I delen Byggande beskrivs de mätningar som har betydelse för produktionen och man får en inblick i de mätningstekniska möjligheter som finns idag. En grundlig redogörelse för modern mätningsteknik som underlättar och kvalitetssäkrar produktionen ingår. Arbetsberedningen beskrivs ingående. Även t.ex. inmätning för reglering av mängder och den kontroll som görs i samband med mätningar och övervakning av sättningar och rörelser tas upp.

Li:S

Powered by Koha