Amazon cover image
Image from Amazon.com

Kryprumsgrunder / Olle Åberg.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: T / Byggforskningsrådet ; 1995:10 | Fuktsäkerhet i byggnaderPublisher: Stockholm : Statens råd för byggnadsforskning ; Solna : Svensk byggtjänst [distributör], 1995Manufacturer: Stockholm : LjunglöfDescription: 36 s. ill., tab. 30 cmISBN:
  • 9154057043
Subject(s): DDC classification:
  • 690.11 23/swe
Summary: Denna informationsskrift om kryprumsgrunder är en handledning som dels ger underlag till val av lämplig typ av kryprumsgrund dels redovisar detaljlösningar som kan användas i det praktiska projekteringsarbetet. De konstruktioner som behandlas är dels öppen plintgrund och dels kryprumsgrunder som är uteluftventilerade, inneluftventilerade eller oventilerade.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) Våning 3 693.893 Åberg Available 20012526004E9
Total holds: 0

Denna informationsskrift om kryprumsgrunder är en handledning som dels ger underlag till val av lämplig typ av kryprumsgrund dels redovisar detaljlösningar som kan användas i det praktiska projekteringsarbetet. De konstruktioner som behandlas är dels öppen plintgrund och dels kryprumsgrunder som är uteluftventilerade, inneluftventilerade eller oventilerade.

Li:S

Powered by Koha