Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Ljuddimensionering av ventilationssystem / Henry Nyman, Sören Danielsson

Av: Medverkande(n): Materialtyp: TextTextSerie: T / Byggforskningsrådet ; 1998:11Utgivningsinformation: Stockholm : Byggforskningsrådet : Svensk byggtjänst [distributör], 1998 ; Beskrivning: 190 s. : ill., diagr., tab. ; 31 cmISBN:
  • 91-540-5815-5 (inb.) ;
Ämnen: DDK-klassifikation:
  • 697.9 22 (machine generated)
Sammanfattning: En vägledning för de som vill åstadkomma en fungerande ventilationsanläggning, en ventilationsanläggning som också är tyst. Boken riktar sig både till den som projekterar och den som installerar. Med utförliga bilder och enkla förklaringar och beräkningar arbetar man sig steg för steg igenom anläggningen. Det finns också en felsökningsmall med åtgärdsförslag för befintliga anläggningar.
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) Våning 3 697.92 Nyman Tillgänglig 20066826004F5
Antal reservationer: 0

En vägledning för de som vill åstadkomma en fungerande ventilationsanläggning, en ventilationsanläggning som också är tyst. Boken riktar sig både till den som projekterar och den som installerar. Med utförliga bilder och enkla förklaringar och beräkningar arbetar man sig steg för steg igenom anläggningen. Det finns också en felsökningsmall med åtgärdsförslag för befintliga anläggningar.

Li:S

Teknik från Koha