Amazon cover image
Image from Amazon.com

Ljuddimensionering av ventilationssystem / Henry Nyman, Sören Danielsson

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: T / Byggforskningsrådet ; 1998:11Publication details: Stockholm : Byggforskningsrådet : Svensk byggtjänst [distributör], 1998 ; Description: 190 s. : ill., diagr., tab. ; 31 cmISBN:
  • 91-540-5815-5 (inb.) ;
Subject(s): DDC classification:
  • 697.9 22 (machine generated)
Summary: En vägledning för de som vill åstadkomma en fungerande ventilationsanläggning, en ventilationsanläggning som också är tyst. Boken riktar sig både till den som projekterar och den som installerar. Med utförliga bilder och enkla förklaringar och beräkningar arbetar man sig steg för steg igenom anläggningen. Det finns också en felsökningsmall med åtgärdsförslag för befintliga anläggningar.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) Våning 3 697.92 Nyman Available 20066826004F5
Total holds: 0

En vägledning för de som vill åstadkomma en fungerande ventilationsanläggning, en ventilationsanläggning som också är tyst. Boken riktar sig både till den som projekterar och den som installerar. Med utförliga bilder och enkla förklaringar och beräkningar arbetar man sig steg för steg igenom anläggningen. Det finns också en felsökningsmall med åtgärdsförslag för befintliga anläggningar.

Li:S

Powered by Koha