Amazon cover image
Image from Amazon.com

Ingredienslexikon för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk och soja / [redaktör: Katarina Isaksson, Lotta Luciani].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Gothia ; Solna : Svenska celiakiförbundet, 2005Manufacturer: Växjö : Grafiska punktEdition: 3. upplDescription: 120 s. 17 cmISBN:
  • 9172054778
  • 9789172054776
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 616.97003 22/swe
Other classification:
  • Vebr(x)
Other editions: Ingredienslexikon för gluten-, laktos, mjölk- och sojaintoleranta
Holdings
Item type Current library Call number Status Barcode
Book Högskolan Väst Övre plan / Upper floor 616.97 Ingredienslexikon Available 6122350037237
Total holds: 0

Föregående upplaga med titel: Ingredienslexikon för gluten-, laktos, mjölk- och sojaintoleranta

2. tr., 2006

3. tr., 2007