Amazon cover image
Image from Amazon.com

Den öppna klimatpolitiken och dess fiender : varför fria, rika demokratier är bäst lämpade att hantera den globala uppvärmningen / Mattias Svensson.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Fores, [2022]Manufacturer: 2022Edition: 1:a upplaganDescription: 262 sidorContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789187379864
Subject(s): DDC classification:
  • 363.7009485 23/swe
Summary: Om läget är så akut, måste vi då inte göra allt vi kan för klimatet? Många tror att svaret på den frågan är utökad makt till staten och politiken. Några vill gå så långt som till diktatur och planekonomi. Svaret är inte att förneka klimatproblemen, inte heller är det klimatdiktatur. Mattias Svenssons svar är det fria samhället. Det är liberalismens viktigaste politiska svar, också på klimatfrågan.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Våning 2 Våning 2 Hållbarhet 363 Svensson Available 6004300072941
Total holds: 0

Om läget är så akut, måste vi då inte göra allt vi kan för klimatet? Många tror att svaret på den frågan är utökad makt till staten och politiken. Några vill gå så långt som till diktatur och planekonomi. Svaret är inte att förneka klimatproblemen, inte heller är det klimatdiktatur. Mattias Svenssons svar är det fria samhället. Det är liberalismens viktigaste politiska svar, också på klimatfrågan.

Powered by Koha