Amazon cover image
Image from Amazon.com

Innovationspsykologi : nyckeln till det kreativa ledarskapet / Leif Denti & Martin Kreuger.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Sanoma utbildning, [2022]Manufacturer: 2022Edition: Första upplaganDescription: 188 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789152362860
Subject(s): DDC classification:
  • 658.4063 23/swe
Summary: Du vill inget hellre än att få fram nya innovationer. Så varför lossnar det inte? Är det pengar, tid eller kreativa medarbetare som saknas? Inget av detta, hävdar författarna Leif Denti och Martin Kreuger. Både problemen och lösningarna handlar om psykologi och den här boken ger dig ledarskapsverktygen som kan göra alla dina medarbetare till innovatörer. Leif Denti är psykologiforskare vid Göteborgs universitet och en av Sveriges mest anlitade innovationsföreläsare. Martin Kreuger är tidigare chefredaktör för tidningen Chef, journalist och ledarskapsutbildare med mångårig chefserfarenhet. Tillsammans har de plöjt den bästa forskningen och samlat de viktigaste erfarenheterna från några av världens bästa innovatörer. Resultatet är en både vetenskapligt förankrad och lättläst bok som hjälper dig att förstå innovation på djupet och få nya saker att hända redan i dag.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Våning 3 Våning 3 658.4063 Denti Available 6004300073020
Total holds: 0

Du vill inget hellre än att få fram nya innovationer. Så varför lossnar det inte? Är det pengar, tid eller kreativa medarbetare som saknas? Inget av detta, hävdar författarna Leif Denti och Martin Kreuger. Både problemen och lösningarna handlar om psykologi och den här boken ger dig ledarskapsverktygen som kan göra alla dina medarbetare till innovatörer. Leif Denti är psykologiforskare vid Göteborgs universitet och en av Sveriges mest anlitade innovationsföreläsare. Martin Kreuger är tidigare chefredaktör för tidningen Chef, journalist och ledarskapsutbildare med mångårig chefserfarenhet. Tillsammans har de plöjt den bästa forskningen och samlat de viktigaste erfarenheterna från några av världens bästa innovatörer. Resultatet är en både vetenskapligt förankrad och lättläst bok som hjälper dig att förstå innovation på djupet och få nya saker att hända redan i dag.

Powered by Koha