Amazon cover image
Image from Amazon.com

Omvårdnad 1 / Kjell Hjelm.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Sanoma utbildning, [2021]Manufacturer: 2021Edition: Första upplaganDescription: 407 sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789152360019
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 610.73 23/swe
Other classification:
  • Vpg
Summary: Eleven får lära sig hur man gör observationer av patientens/brukarens tillstånd samt hur man dokumenterar och rapporterar dessa vidare. Boken redogör för centrala begrepp inom omvårdnad och beskriver vikten av ett etiskt förhållningssätt i kommunikationen med och bemötandet av patienter, brukare och anhöriga. Likaså ger Omvårdnad 1 en grundlig genomgång av den lagstiftning som är aktuell inom området samt en inblick i hur omvårdnadsarbete har sett ut genom historien. Förståelsen för andra medarbetares kompetenser och vikten av teamarbete är exempel på andra bärande delar i boken. Boken utkommer även som heldigital version på vår plattform Kampus den 1 juli.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) Våning 2 Läromedel 610 Hjelm Checked out 2024-03-08 6004300072956
Total holds: 0

Eleven får lära sig hur man gör observationer av patientens/brukarens tillstånd samt hur man dokumenterar och rapporterar dessa vidare. Boken redogör för centrala begrepp inom omvårdnad och beskriver vikten av ett etiskt förhållningssätt i kommunikationen med och bemötandet av patienter, brukare och anhöriga. Likaså ger Omvårdnad 1 en grundlig genomgång av den lagstiftning som är aktuell inom området samt en inblick i hur omvårdnadsarbete har sett ut genom historien. Förståelsen för andra medarbetares kompetenser och vikten av teamarbete är exempel på andra bärande delar i boken. Boken utkommer även som heldigital version på vår plattform Kampus den 1 juli.

För gymnasieskolan

Powered by Koha