Amazon cover image
Image from Amazon.com

Kedja av guld / Cassandra Clare ; översättning: Jan Risheden.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Shadowhunters | Clare, Cassandra, The last hours ; 1Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2021Description: 677 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179753634
Uniform titles:
  • Chain of gold Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 813.6 23/swe
Other classification:
  • Hcee.01,u
Summary: Första spännande delen i ny fantasytrilogi av bästsäljande författaren Cassandra Clare.Cordelia Carstairs är skuggjägare – en krigare som sedan barnsben tränats i att strida mot demoner. När hennes pappa anklagas för att ha begått ett fruktansvärt brott, reser hon till London i ett försök att rädda familjen från undergång. Cordelia möter sina barndomsvänner James och Lucie och dras in i en värld av glittrande balsalar och hemliga uppdrag, full av vampyrer, trollkarlar och sjöjungfrur. Men London har invaderats av demoner och satt i karantän. Cordelia och hennes vänner inser att de måste använda sina krafter och besegra de fruktansvärda monstren. De blir hjältar, men till vilket pris?
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Våning 3 Våning 3 813.6 Clare Available 6004300073046
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Serie/fortsättningsarbete: 1. Kedja av guld -- 2. Kedja av järn

Första spännande delen i ny fantasytrilogi av bästsäljande författaren Cassandra Clare.Cordelia Carstairs är skuggjägare – en krigare som sedan barnsben tränats i att strida mot demoner. När hennes pappa anklagas för att ha begått ett fruktansvärt brott, reser hon till London i ett försök att rädda familjen från undergång. Cordelia möter sina barndomsvänner James och Lucie och dras in i en värld av glittrande balsalar och hemliga uppdrag, full av vampyrer, trollkarlar och sjöjungfrur. Men London har invaderats av demoner och satt i karantän. Cordelia och hennes vänner inser att de måste använda sina krafter och besegra de fruktansvärda monstren. De blir hjältar, men till vilket pris?

Powered by Koha