Amazon cover image
Image from Amazon.com

Inte helt sant / Cina Friedner.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Klass 5A ; 2:a delenPublisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2022Description: 134 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129737073
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: - Är dom ihop eller? Jag vill säga att jag inte vet, men samtidigt skäms jag över att jag inte vet. Är inte jag Lydias bästa kompis? Dom andra verkar tro det. Men jag vet inget om henne och Ivan, har ingen aning om vad som har hänt. Lydia har inte ens berättat att han har varit hemma hos henne. Ända sen Vega började i klassen har Lydia och hon varit bästa vänner. Det är bara så det är. Men när Vega åker för att hälsa på sina gamla kompisar över en helg förändras allt. När hon kommer tillbaka till skolan på måndagen visar det sig att det har hänt en hel del medan hon varit borta. Har Lydia blivit ihop med Ivan, utan att säga nåt?! Klass 5 A är tillbaka och den här gången är det Lydia och Vega som står i centrum. Ur två olika perspektiv och med en hel del humor får vi följa händelseutvecklingen med missförstånd, svartsjuka och lögner. Stor igenkänning för alla som nån gång har känt sig utanför, eller fått nån annan att göra det. Inte helt sant är en fristående fortsättning på Aldrig backa.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) Våning 3 839.738 Friedner Available 6004300073079
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

- Är dom ihop eller? Jag vill säga att jag inte vet, men samtidigt skäms jag över att jag inte vet. Är inte jag Lydias bästa kompis? Dom andra verkar tro det. Men jag vet inget om henne och Ivan, har ingen aning om vad som har hänt. Lydia har inte ens berättat att han har varit hemma hos henne. Ända sen Vega började i klassen har Lydia och hon varit bästa vänner. Det är bara så det är. Men när Vega åker för att hälsa på sina gamla kompisar över en helg förändras allt. När hon kommer tillbaka till skolan på måndagen visar det sig att det har hänt en hel del medan hon varit borta. Har Lydia blivit ihop med Ivan, utan att säga nåt?! Klass 5 A är tillbaka och den här gången är det Lydia och Vega som står i centrum. Ur två olika perspektiv och med en hel del humor får vi följa händelseutvecklingen med missförstånd, svartsjuka och lögner. Stor igenkänning för alla som nån gång har känt sig utanför, eller fått nån annan att göra det. Inte helt sant är en fristående fortsättning på Aldrig backa.

Powered by Koha