Amazon cover image
Image from Amazon.com

Krishantering i arbetslivet / Magnus Brolin, Per Calleberg, Mikael Westrell.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Lund : Studentlitteratur, [2022]Manufacturer: 2022Edition: Tredje upplaganDescription: 415 sidor illustrationer 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789144153025
Subject(s): DDC classification:
  • 158.7 23/swe
Summary: Krishantering i arbetslivet vänder sig till alla som i sitt yrkesliv kan möta personer som varit med om traumatiska upplevelser, till exempel chefer, personalvetare, psykologer, läkare och övrig sjukvårdspersonal, kuratorer, kamratstödjare, samt räddningstjänst och annan insatspersonal. Värdefulla kunskaper ges också till drabbade, deras anhöriga och kollegor. Detta är den tredje upplagan av denna uppskattade bok som nu har reviderats och uppdaterats med nya rön.??"Denna tredje upplaga av Krishantering i arbetslivet är en ambitiös sammanställning av både vetenskaplig forskning och författarnas rika erfarenhet av praktiskt arbete med kriser i organisationer, och torde vara till stor hjälp för organisationer att förbättra sin krishantering. Boken är nu omdisponerad och en del särskilt teoretiska avsnitt har lyfts ut till förmån för nytt och mera direkt tillämpbart innehåll. Den nya dispositionen leder läsaren genom väsentliga överväganden från före till efter en kris. Det finns mellan dessa pärmar mycket nyttigt att hämta för alla som är inblandade i organisationers krishantering."??Ur förordet av Filip Arnberg, docent i klinisk psykologi, leg. psykolog och programdirektör vid Kunskapscentrum för katastrofpsykiatri, Uppsala universitet.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Course book Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) Våning 2 158.7 Brolin Available 6004300073146
Course book reference Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) 158.7 Brolin Läses i biblioteket - Library use only 6004300073147
Total holds: 0

Krishantering i arbetslivet vänder sig till alla som i sitt yrkesliv kan möta personer som varit med om traumatiska upplevelser, till exempel chefer, personalvetare, psykologer, läkare och övrig sjukvårdspersonal, kuratorer, kamratstödjare, samt räddningstjänst och annan insatspersonal. Värdefulla kunskaper ges också till drabbade, deras anhöriga och kollegor. Detta är den tredje upplagan av denna uppskattade bok som nu har reviderats och uppdaterats med nya rön.??"Denna tredje upplaga av Krishantering i arbetslivet är en ambitiös sammanställning av både vetenskaplig forskning och författarnas rika erfarenhet av praktiskt arbete med kriser i organisationer, och torde vara till stor hjälp för organisationer att förbättra sin krishantering. Boken är nu omdisponerad och en del särskilt teoretiska avsnitt har lyfts ut till förmån för nytt och mera direkt tillämpbart innehåll. Den nya dispositionen leder läsaren genom väsentliga överväganden från före till efter en kris. Det finns mellan dessa pärmar mycket nyttigt att hämta för alla som är inblandade i organisationers krishantering."??Ur förordet av Filip Arnberg, docent i klinisk psykologi, leg. psykolog och programdirektör vid Kunskapscentrum för katastrofpsykiatri, Uppsala universitet.

Powered by Koha