Amazon cover image
Image from Amazon.com

Det är vi som är klimatet : hur man räddar världen / Jonathan Safran Foer ; översättning: Nik Ruth Persson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: [Stockholm] : Norstedts, [2021]Manufacturer: 2021Edition: PocketutgåvaDescription: 284 sidor 18 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789113107820
Uniform titles:
  • We are the weather Svenska
Subject(s): DDC classification:
  • 636 23/swe
Summary: Vår planet blir varmare och varmare, långsamt men allt snabbare. Och det är mänskligheten som är skyldig till förändringarna. Det är vetenskapen enig om. En del vill inte acceptera det som en sanning. Men vi som litar på forskarna och förfasar oss över klimatkrisen - är vi verkligen villiga att förändra vår vardag för att rädda världen? Jorden har på kort tid blivit till en jättestor farm för att föda mänskligheten med kött och andra animaliska produkter, och det har fått katastrofala konsekvenser. Vi måste rannsaka oss själva och ta itu med vår ovilja att förändra våra vanor till förmån för framtiden. Endast tillsammans kan vi rädda planeten där vi bor. Det är vi som är klimatet är en undersökning av vår tids verkliga ödesfråga, skriven med såväl allvar som humor och där fakta blandas med privata berättelser på ett sätt som blivit författaren Jonathan Safran Foers kännetecken.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) Våning 2 Hållbarhet 636 Foer Available 6004300073357
Total holds: 0

Vår planet blir varmare och varmare, långsamt men allt snabbare. Och det är mänskligheten som är skyldig till förändringarna. Det är vetenskapen enig om. En del vill inte acceptera det som en sanning. Men vi som litar på forskarna och förfasar oss över klimatkrisen - är vi verkligen villiga att förändra vår vardag för att rädda världen? Jorden har på kort tid blivit till en jättestor farm för att föda mänskligheten med kött och andra animaliska produkter, och det har fått katastrofala konsekvenser. Vi måste rannsaka oss själva och ta itu med vår ovilja att förändra våra vanor till förmån för framtiden. Endast tillsammans kan vi rädda planeten där vi bor. Det är vi som är klimatet är en undersökning av vår tids verkliga ödesfråga, skriven med såväl allvar som humor och där fakta blandas med privata berättelser på ett sätt som blivit författaren Jonathan Safran Foers kännetecken.

Powered by Koha