Amazon cover image
Image from Amazon.com

Din Agenda 2030 : så bidrar du till en hållbar planet / Parul Sharma.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Sanoma utbildning, [2021]Manufacturer: 2021Edition: Första upplaganDescription: 175 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789152360415
Subject(s): DDC classification:
  • 363.7 23/swe
Other classification:
  • Uh
  • Oc.01
Summary: ”Agenda 2030 – det är väl sådant som bara FN-människor sysslar med.” Tvärtom – det är sådant alla kan syssla med! I Din Agenda 2030 - Så bidrar du till en hållbar planet beskriver människorättsjuristen Parul Sharma de globala hållbarhetsmålen på ett lättillgängligt sätt och väcker engagemang och handlingskraft. Hon ger även svar på frågan vad vi alla kan göra för att driva arbetet för en hållbar utveckling framåt. Boken är fylld med råd och tips om hur du som medmänniska, medborgare, företagare, lärare eller privatperson kan agera hållbart i olika sammanhang. I boken finns mer än femtio intervjuer och citat från forskare, aktivister och sakkunniga som i sin vardag aktivt arbetar med ett eller flera av målen. Din Agenda 2030 - Så bidrar du till en hållbar planet vänder sig till dig som vill veta mer och passar även bra som utbildningsunderlag på företag och i organisationer.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) Våning 2 Hållbarhet 363 Sharma Available 6004300073365
Total holds: 0

”Agenda 2030 – det är väl sådant som bara FN-människor sysslar med.” Tvärtom – det är sådant alla kan syssla med! I Din Agenda 2030 - Så bidrar du till en hållbar planet beskriver människorättsjuristen Parul Sharma de globala hållbarhetsmålen på ett lättillgängligt sätt och väcker engagemang och handlingskraft. Hon ger även svar på frågan vad vi alla kan göra för att driva arbetet för en hållbar utveckling framåt. Boken är fylld med råd och tips om hur du som medmänniska, medborgare, företagare, lärare eller privatperson kan agera hållbart i olika sammanhang. I boken finns mer än femtio intervjuer och citat från forskare, aktivister och sakkunniga som i sin vardag aktivt arbetar med ett eller flera av målen. Din Agenda 2030 - Så bidrar du till en hållbar planet vänder sig till dig som vill veta mer och passar även bra som utbildningsunderlag på företag och i organisationer.

Powered by Koha