Amazon cover image
Image from Amazon.com

Naturskyddsföreningens guide - ut i naturen : utflykter, äventyr, upplevelser / Erik Hansson ; faktagranskning: Isak Isaksson, Per Bengtson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Årets bok ; årgång 111 (2020)Publisher: [Stockholm] : Naturskyddsföreningen : Bonnier fakta, [2020]Manufacturer: 2020Description: 255 sidor 25 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178871254
Other title:
  • Ut i naturen [Portion of title]
Subject(s): DDC classification:
  • 578.09485 23/swe
Other classification:
  • Ue.07-c
Summary: Att ta klivet ut i naturen kan vara en utmaning. Vart ska man gå? Och vad gör man där? Att bara gå ut i skogen och skärpa sinnena kan vara ett första steg. Men det finns så mycket mer att upptäcka i naturen året runt, så många små och stora upplevelser som du – och familjen – inte får missa. Som att spana efter vårtecken eller höstens fågelsträck. Leta efter spår i snön eller knoppar på träd. Skåda stjärnor eller se norrsken. Gå på grodkonsert eller lyssna på ugglor. Spela artbingo med barnen eller åka på björnsafari.Naturskyddsföreningens guide ger dig inspiration till att hitta ut i det fria och kunskap som lyfter dina naturupplevelser till en ny nivå. För ju mer du vet, desto mer kommer du att upptäcka.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Våning 2 Våning 2 Hållbarhet 578 Hansson Available 6004300073361
Total holds: 0

I publikationen felaktigt: ISSN 2000-9615

Att ta klivet ut i naturen kan vara en utmaning. Vart ska man gå? Och vad gör man där? Att bara gå ut i skogen och skärpa sinnena kan vara ett första steg. Men det finns så mycket mer att upptäcka i naturen året runt, så många små och stora upplevelser som du – och familjen – inte får missa. Som att spana efter vårtecken eller höstens fågelsträck. Leta efter spår i snön eller knoppar på träd. Skåda stjärnor eller se norrsken. Gå på grodkonsert eller lyssna på ugglor. Spela artbingo med barnen eller åka på björnsafari.Naturskyddsföreningens guide ger dig inspiration till att hitta ut i det fria och kunskap som lyfter dina naturupplevelser till en ny nivå. För ju mer du vet, desto mer kommer du att upptäcka.

Powered by Koha