Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Högskoleprovsboken : 7000 svåra ord till ORD, LÄS och MEK på högskoleprovet / Andreas Rahim.

Av: Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Utgivningsuppgift: Stockholm : Results, 2022Beskrivning: 153 sidor 30 cmInnehållstyp:
  • text
Medietyp:
  • unmediated
Bärartyp:
  • volume
ISBN:
  • 9789198382921
Annan titel:
  • Högskoleprovsboken : sjutusen svåra ord till ORD, LÄS och MEK på högskoleprovet
Ämnen: Genre/form:DDK-klassifikation:
  • 378.166209485 23/swe
Sammanfattning: I över tio år har Andreas Rahim, en av landets främsta experter på hur man löser uppgifter på högskoleprovet, skrivit böcker om hur man presterar på provet. I denna tredje upplagan av Sveriges populäraste ordlista till högskoleprovet är målet precis detsamma som förut - att skapa ett supereffektivt sätt att lära sig "svåra ord" som har hög sannolikhet att dyka upp på högskoleprovets ORD, LÄS och MEK-delar och att samla så många ord - 7000 närmare bestämt - på ett och samma ställe att boken är den enda "ordbok" du behöver inför högskoleprovet. Förutom att själv skriva 2,0 på högskoleprovet och, tillsammans med Robert Renneson starta sajten hpvideo.se med videogenomgångar av högskoleprovet, har han intervjuats av bland andra TV och dagstidning, varit provledare på högskoleprovet under flera år och skrivit ett dussintal böcker om högskoleprovet som sålts i tusentals exemplar sedan starten 2011. Orden och exempelmeningarna i boken har handplockats från framför allt stora dagstidningar och tidigare LÄS och MEK för att garantera att de är moderna, aktuella och sådana som faktiskt används flitigt i samhället. Bokens hundratals exempelmeningar hjälper dig att memorera alla ord. Boken rymmer cirka 7000 ord och 100 idiom (ett idiom är till exempel "en katt bland hermeliner"; något enstaka idiom förekommer ofta på högskoleprovets ORD-del). Resultatet är inte bara ett effektivt sätt att plugga inför ORD-delen på högskoleprovet, utan du kommer även att ha stor nytta av boken till högskoleprovets MEK- och LÄS-delar. På MEK och LÄS förekommer nämligen många svåra ord som oftast är nödvändiga att kunna för att förstå sammanhanget i texten. Rivstarta ditt högskoleprovsplugg och maximera ditt resultat på ORD-delen av högskoleprovet med den här boken!
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) Våning 2 378.1662 Rahim Tillgänglig 6004300073378
Antal reservationer: 0

I över tio år har Andreas Rahim, en av landets främsta experter på hur man löser uppgifter på högskoleprovet, skrivit böcker om hur man presterar på provet. I denna tredje upplagan av Sveriges populäraste ordlista till högskoleprovet är målet precis detsamma som förut - att skapa ett supereffektivt sätt att lära sig "svåra ord" som har hög sannolikhet att dyka upp på högskoleprovets ORD, LÄS och MEK-delar och att samla så många ord - 7000 närmare bestämt - på ett och samma ställe att boken är den enda "ordbok" du behöver inför högskoleprovet. Förutom att själv skriva 2,0 på högskoleprovet och, tillsammans med Robert Renneson starta sajten hpvideo.se med videogenomgångar av högskoleprovet, har han intervjuats av bland andra TV och dagstidning, varit provledare på högskoleprovet under flera år och skrivit ett dussintal böcker om högskoleprovet som sålts i tusentals exemplar sedan starten 2011. Orden och exempelmeningarna i boken har handplockats från framför allt stora dagstidningar och tidigare LÄS och MEK för att garantera att de är moderna, aktuella och sådana som faktiskt används flitigt i samhället. Bokens hundratals exempelmeningar hjälper dig att memorera alla ord. Boken rymmer cirka 7000 ord och 100 idiom (ett idiom är till exempel "en katt bland hermeliner"; något enstaka idiom förekommer ofta på högskoleprovets ORD-del). Resultatet är inte bara ett effektivt sätt att plugga inför ORD-delen på högskoleprovet, utan du kommer även att ha stor nytta av boken till högskoleprovets MEK- och LÄS-delar. På MEK och LÄS förekommer nämligen många svåra ord som oftast är nödvändiga att kunna för att förstå sammanhanget i texten. Rivstarta ditt högskoleprovsplugg och maximera ditt resultat på ORD-delen av högskoleprovet med den här boken!

Teknik från Koha