Amazon cover image
Image from Amazon.com

Kedja av järn / Cassandra Clare ; översättning: Jan Risheden.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: The last hours ; 2 | ShadowhuntersPublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2022Description: 748 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179773502
Uniform titles:
  • Chain of iron Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 813.6 23/swe
Other classification:
  • Hcee.01,u
Summary: Andra delen i Cassandra Clares spännande fantasytrilogi The last hours, som inleds med boken Kedja av guld. Skuggjägaren Cordelia Carstairs har gift sig med sin stora kärlek James, brodern till hennes bästa vän Lucie. Men äktenskapet bygger på en lögn och James är till Cordelias stora sorg förälskad i den mystiska Grace. Nya fasansfulla händelser börjar utspela sig i London. En mördare ger sig på skuggjägare och dödar dem vid mörkrets inbrott, och det är upp till Cordelia, Lucie, James och hans tre vänner att få tag i knivmördaren. Samtidigt bär de allihop på mörka hemligheter som de gör allt för att dölja – till och med för varandra.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Våning 3 Våning 3 813.6 Clare Available 6004300073410
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Serie/fortsättningsarbete: 1. Kedja av guld -- 2. Kedja av järn

Andra delen i Cassandra Clares spännande fantasytrilogi The last hours, som inleds med boken Kedja av guld. Skuggjägaren Cordelia Carstairs har gift sig med sin stora kärlek James, brodern till hennes bästa vän Lucie. Men äktenskapet bygger på en lögn och James är till Cordelias stora sorg förälskad i den mystiska Grace. Nya fasansfulla händelser börjar utspela sig i London. En mördare ger sig på skuggjägare och dödar dem vid mörkrets inbrott, och det är upp till Cordelia, Lucie, James och hans tre vänner att få tag i knivmördaren. Samtidigt bär de allihop på mörka hemligheter som de gör allt för att dölja – till och med för varandra.

Powered by Koha