Amazon cover image
Image from Amazon.com

En annan framtid : Magnus Carlsons hållbarhetsresa / Magnus Carlson och Johanna Stål.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Forum, [2020]Manufacturer: 2020Description: 255 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789137155593
Subject(s): DDC classification:
  • 363.70525 23/swe
Other classification:
  • Uhd
  • Qc
  • Ijz Carlson, Magnus
  • Lz Carlson, Magnus
Summary: I ”En annan framtid” får läsaren följa med på Weeping Willows-sångaren Magnus Carlsons personliga och inspirerande hållbarhetsresa mot ett klimatsmartare liv. Alla behöver lägga om sitt sätt att leva, men hur? Magnus har ställt om och visar att det inte är så svårt. Att börja i det lilla och därifrån ta det steg för steg gör att alla förändringar känns naturliga - och dessutom är det rätt kul! Läs mer om hur man kommer igång och ställer om hemma och på jobbet, om klimatpsykologi, att resa och äta mer klimatsmart, hållbarhet och ekonomi - och vad experterna tänker om hur man bäst förbereder sig inför framtiden. Här finns inga pekpinnar eller skuldbeläggande, däremot många konkreta tips och klimatförebilder att inspireras av! Medförfattare är journalisten och författaren Johanna Stål.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) Våning 2 Hållbarhet 363 Carlson Available 6004300073570
Total holds: 0

Berör klimat och hållbarhet

I ”En annan framtid” får läsaren följa med på Weeping Willows-sångaren Magnus Carlsons personliga och inspirerande hållbarhetsresa mot ett klimatsmartare liv. Alla behöver lägga om sitt sätt att leva, men hur? Magnus har ställt om och visar att det inte är så svårt. Att börja i det lilla och därifrån ta det steg för steg gör att alla förändringar känns naturliga - och dessutom är det rätt kul! Läs mer om hur man kommer igång och ställer om hemma och på jobbet, om klimatpsykologi, att resa och äta mer klimatsmart, hållbarhet och ekonomi - och vad experterna tänker om hur man bäst förbereder sig inför framtiden. Här finns inga pekpinnar eller skuldbeläggande, däremot många konkreta tips och klimatförebilder att inspireras av! Medförfattare är journalisten och författaren Johanna Stål.

Powered by Koha