Amazon cover image
Image from Amazon.com

Berica mig - för den jag är / Erica Barrdahl.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Vulkan, [2020]Copyright date: ©2020Description: 149 sidor illustrationer 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789189219434
Other title:
  • Berika mig - för den jag är
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 362.1967 23/swe
Other classification:
  • Lz Barrdahl, Erica
Summary: När jag som liten lärde mig åla fram på golvet vände jag mig oft a om och slog med handen på benen. På senare år berättade mina föräldrar detta för mig. Jag förstod ju inte att det var mina ben då jag inte kände något mer än att det var väldigt tungt. Det var också först när jag fi ck min första rullstol som jag på allvar kunde börja utforska min omvärld. Innan dess satt jag på golvet på den plats där någon satte ned mig och var också kvar på samma ställe till dess att någon kom för att hämta mig. Därför är jag också van att få ta mig igenom en situation i taget på ett eller annat vis. Med detta vill jag säga att jag under uppväxten tagit dessa situationer som de är men aldrig riktigt refl ekterat över allt som jag varit med om. Nu som vuxen förstå jag vidden av att jag föddes in i ett livstrauma. Att skriva boken har varit en stor hjälp för mig att förstå detta.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) 362.19 Barrdahl Available 6004300073611
Total holds: 0

När jag som liten lärde mig åla fram på golvet vände jag mig oft a om och slog med handen på benen. På senare år berättade mina föräldrar detta för mig. Jag förstod ju inte att det var mina ben då jag inte kände något mer än att det var väldigt tungt. Det var också först när jag fi ck min första rullstol som jag på allvar kunde börja utforska min omvärld. Innan dess satt jag på golvet på den plats där någon satte ned mig och var också kvar på samma ställe till dess att någon kom för att hämta mig. Därför är jag också van att få ta mig igenom en situation i taget på ett eller annat vis. Med detta vill jag säga att jag under uppväxten tagit dessa situationer som de är men aldrig riktigt refl ekterat över allt som jag varit med om. Nu som vuxen förstå jag vidden av att jag föddes in i ett livstrauma. Att skriva boken har varit en stor hjälp för mig att förstå detta.

Powered by Koha