Amazon cover image
Image from Amazon.com

Porslinskvinnan / Louise Vidlund.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : [Vulkan], [2021]Copyright date: ©2021Description: 88 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789189286221
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 362.1967160092 23/swe
Other classification:
  • Lz Vidlund, Louise
  • Ven
Summary: När jag föddes hade jag inga goda odds att överleva! Livet fick en tuff start och min familjs tillvaro vändes upp och ner. De rekommenderades att lämna mig till ett avlastningsboende, for det skulle bli extremt jobbigt att vårda mig hemma. Men de tänkte aldrig tanken att lämna bort sin lilla dotter! Mina föräldrar har alltid fokuserat på lösningar. Med deras stöd och med stor envishet och styrka har jag bevisat att jag klarar av detta liv! Denna bok ger dig inblick i hur det är att leva med svår benskörhet och inte passa in i samhället på något sätt. Jag berättar om svåra utmaningar och drömmar som jag uppfyllt, som ingen trodde skulle vara möjliga! Ingenting hindrar oss människor från att nå våra drömmar. Denna bok handlar om detta och mycket mer.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) 362.19 Vidlund Available 6004300073613
Total holds: 0

När jag föddes hade jag inga goda odds att överleva! Livet fick en tuff start och min familjs tillvaro vändes upp och ner. De rekommenderades att lämna mig till ett avlastningsboende, for det skulle bli extremt jobbigt att vårda mig hemma. Men de tänkte aldrig tanken att lämna bort sin lilla dotter! Mina föräldrar har alltid fokuserat på lösningar. Med deras stöd och med stor envishet och styrka har jag bevisat att jag klarar av detta liv! Denna bok ger dig inblick i hur det är att leva med svår benskörhet och inte passa in i samhället på något sätt. Jag berättar om svåra utmaningar och drömmar som jag uppfyllt, som ingen trodde skulle vara möjliga! Ingenting hindrar oss människor från att nå våra drömmar. Denna bok handlar om detta och mycket mer.

Powered by Koha