Amazon cover image
Image from Amazon.com

Den omöjliga drömmen : en sann solskenshistoria om borderline / Pontus Holmberg.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Karlskrona] : Yamile förlag, 2021Description: 222 sidor 18 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789151985329
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 616.8585 23/swe
Other classification:
  • Lz Holmberg, Pontus
  • Vlac
Summary: Den omöjliga drömmen” är en sann solskenshistoria om borderline personlighetsstörning. Pontus Holmbergs självbiografiska debut skildrar en lång kärleksrelation med borderline från ett anhörig- perspektiv – i syfte att hjälpa och rädda andra. Cirka två procent av världens befolkning har borderline, något som inte bara påverkar personen med diagnosen utan även partners och andra närstående. Pontus Holmberg är den förste som skrivit om borderline ur en pojkväns perspektiv – det blev en bok som han själv hade behövt som ung när han inledde förhållandet med Grace.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Våning 3 616.858 Holmberg Available 6004300073598
Total holds: 0

Den omöjliga drömmen” är en sann solskenshistoria om borderline personlighetsstörning. Pontus Holmbergs självbiografiska debut skildrar en lång kärleksrelation med borderline från ett anhörig- perspektiv – i syfte att hjälpa och rädda andra. Cirka två procent av världens befolkning har borderline, något som inte bara påverkar personen med diagnosen utan även partners och andra närstående. Pontus Holmberg är den förste som skrivit om borderline ur en pojkväns perspektiv – det blev en bok som han själv hade behövt som ung när han inledde förhållandet med Grace.

Powered by Koha