Amazon cover image
Image from Amazon.com

I Spelmästarens händer / Yumi & Tomu, Gustaf Lord, Maria Frensborg.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Yumi & TomuPublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2022Description: 92 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179773298
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf
Summary: Yumi och Tomu är världens bästa vänner och tillsammans lägger de upp knasiga videos på nätet. Det skulle egentligen vara en rätt härlig tillvaro, om det inte vore för att någon börjat skicka skumma sms till deras mobiltelefoner. De bestämmer sig för att leta reda på vem det är som skickar meddelandena, men inser alldeles för sent att de har gått rakt i en fälla, riggad av en person som kallar sig Spelmästaren! Denna första bok om Yumi & Tomu är rikt och klurigt illustrerad av Gustaf Lord, på ett sätt som gör att läsaren måste vara extra engagerad i berättelsen. Kanske behöver Yumi & Tomu till och med läsarens hjälp för att klara utmaningarna!
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) 839.738 Tomu Available 6004300073667
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Yumi och Tomu är världens bästa vänner och tillsammans lägger de upp knasiga videos på nätet. Det skulle egentligen vara en rätt härlig tillvaro, om det inte vore för att någon börjat skicka skumma sms till deras mobiltelefoner. De bestämmer sig för att leta reda på vem det är som skickar meddelandena, men inser alldeles för sent att de har gått rakt i en fälla, riggad av en person som kallar sig Spelmästaren! Denna första bok om Yumi & Tomu är rikt och klurigt illustrerad av Gustaf Lord, på ett sätt som gör att läsaren måste vara extra engagerad i berättelsen. Kanske behöver Yumi & Tomu till och med läsarens hjälp för att klara utmaningarna!

Powered by Koha