Amazon cover image
Image from Amazon.com

Till salu - allt om att köpa ett nytt hem ; Till salu - allt om att sälja lägenhet och hus / Annica Triberg.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Bokförlaget Max Ström, [2021]Manufacturer: 2021Description: 80, 70 sidor illustrationer 24.6 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789171265487
Contained works:
  • Triberg, Annica, 1960- Till salu - allt om att köpa ett nytt hem [aut]
  • Triberg, Annica, 1960- Till salu - allt om att sälja lägenhet och hus [aut]
Subject(s): DDC classification:
  • 333.338 23/swe
Other classification:
  • Oeaba
Summary: Livets största affär – för de flesta är det att köpa eller sälja sin bostad. I den här boken har Annica Triberg samlat allt man behöver veta inför detta stora steg. Mäklare, ekonomer och jurister delar med sig av sina erfarenheter och ger kloka och ibland oväntade råd – allt för att man ska bli kunnigare och tryggare. Här finns allt man behöver veta om värdering och besiktning, mäklarval och visning, budgivning och avtalsskrivning, betalning och överlåtelse – och massvis av inspirerande tips!Boken är producerad i samarbete med Hemnet och innehållet har faktagranskats av jurister, fastighetsmäklare och ekonomer. Det är rentav två böcker i en volym; den ena riktar sig till köpare och den andra till säljare.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) 333.33 Triberg Checked out 2024-02-28 6004300073708
Total holds: 0

Tête-bêche-bok

Livets största affär – för de flesta är det att köpa eller sälja sin bostad. I den här boken har Annica Triberg samlat allt man behöver veta inför detta stora steg. Mäklare, ekonomer och jurister delar med sig av sina erfarenheter och ger kloka och ibland oväntade råd – allt för att man ska bli kunnigare och tryggare. Här finns allt man behöver veta om värdering och besiktning, mäklarval och visning, budgivning och avtalsskrivning, betalning och överlåtelse – och massvis av inspirerande tips!Boken är producerad i samarbete med Hemnet och innehållet har faktagranskats av jurister, fastighetsmäklare och ekonomer. Det är rentav två böcker i en volym; den ena riktar sig till köpare och den andra till säljare.

Powered by Koha