Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Till salu - allt om att köpa ett nytt hem ; Till salu - allt om att sälja lägenhet och hus / Annica Triberg.

Av: Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Utgivningsuppgift: [Stockholm] : Bokförlaget Max Ström, [2021]Tillverkare: 2021Beskrivning: 80, 70 sidor illustrationer 24.6 cmInnehållstyp:
  • text
Medietyp:
  • unmediated
Bärartyp:
  • volume
ISBN:
  • 9789171265487
Inkluderade verk:
  • Triberg, Annica, 1960- Till salu - allt om att köpa ett nytt hem [aut]
  • Triberg, Annica, 1960- Till salu - allt om att sälja lägenhet och hus [aut]
Ämnen: DDK-klassifikation:
  • 333.338 23/swe
Annan klassifikation:
  • Oeaba
Sammanfattning: Livets största affär – för de flesta är det att köpa eller sälja sin bostad. I den här boken har Annica Triberg samlat allt man behöver veta inför detta stora steg. Mäklare, ekonomer och jurister delar med sig av sina erfarenheter och ger kloka och ibland oväntade råd – allt för att man ska bli kunnigare och tryggare. Här finns allt man behöver veta om värdering och besiktning, mäklarval och visning, budgivning och avtalsskrivning, betalning och överlåtelse – och massvis av inspirerande tips!Boken är producerad i samarbete med Hemnet och innehållet har faktagranskats av jurister, fastighetsmäklare och ekonomer. Det är rentav två böcker i en volym; den ena riktar sig till köpare och den andra till säljare.
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) 333.33 Triberg Utlånad 2024-04-29 6004300073708
Antal reservationer: 0

Tête-bêche-bok

Livets största affär – för de flesta är det att köpa eller sälja sin bostad. I den här boken har Annica Triberg samlat allt man behöver veta inför detta stora steg. Mäklare, ekonomer och jurister delar med sig av sina erfarenheter och ger kloka och ibland oväntade råd – allt för att man ska bli kunnigare och tryggare. Här finns allt man behöver veta om värdering och besiktning, mäklarval och visning, budgivning och avtalsskrivning, betalning och överlåtelse – och massvis av inspirerande tips!Boken är producerad i samarbete med Hemnet och innehållet har faktagranskats av jurister, fastighetsmäklare och ekonomer. Det är rentav två böcker i en volym; den ena riktar sig till köpare och den andra till säljare.

Teknik från Koha