Amazon cover image
Image from Amazon.com

Livet i Mattelandet Grundbok E / Cecilia Palm, Christina Melin, Ulrika Lindh.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Liber, [2020]Manufacturer: 2020Edition: Första upplaganDescription: 159 sidor illustrationer 27 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789147138111
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 510 23/swe
Summary: En perfekt mix av populär tv-serie och forskningsbaserat läromedel motiverar alla elever att lyckas i matematikLivet i Mattelandet är ett forskningsbaserat och väl utprövat matematikläromedel med UR:s tv-serie som bra komplement för att introducera olika matematiska moment. Ta hjälp av UR:s populära tv-serie för att skapa intresse och förförståelse hos eleverna. I lärarmaterialet finns bra stöd, didaktiska tips och verktyg för genomgångar. Livet i Mattelandet erbjuder en stor bredd för att nå alla elever.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Våning 2 Läromedel 510 Palm Available 6004300073786
Total holds: 0

En perfekt mix av populär tv-serie och forskningsbaserat läromedel motiverar alla elever att lyckas i matematikLivet i Mattelandet är ett forskningsbaserat och väl utprövat matematikläromedel med UR:s tv-serie som bra komplement för att introducera olika matematiska moment. Ta hjälp av UR:s populära tv-serie för att skapa intresse och förförståelse hos eleverna. I lärarmaterialet finns bra stöd, didaktiska tips och verktyg för genomgångar. Livet i Mattelandet erbjuder en stor bredd för att nå alla elever.

För årskurs 3

Powered by Koha