Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Livet i Mattelandet Grundbok E / Cecilia Palm, Christina Melin, Ulrika Lindh.

Av: Medverkande(n): Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Utgivningsuppgift: Stockholm : Liber, [2020]Tillverkare: 2020Utgåva: Första upplaganBeskrivning: 159 sidor illustrationer 27 cmInnehållstyp:
  • text
Medietyp:
  • unmediated
Bärartyp:
  • volume
ISBN:
  • 9789147138111
Ämnen: Genre/form:DDK-klassifikation:
  • 510 23/swe
Sammanfattning: En perfekt mix av populär tv-serie och forskningsbaserat läromedel motiverar alla elever att lyckas i matematikLivet i Mattelandet är ett forskningsbaserat och väl utprövat matematikläromedel med UR:s tv-serie som bra komplement för att introducera olika matematiska moment. Ta hjälp av UR:s populära tv-serie för att skapa intresse och förförståelse hos eleverna. I lärarmaterialet finns bra stöd, didaktiska tips och verktyg för genomgångar. Livet i Mattelandet erbjuder en stor bredd för att nå alla elever.
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) Läromedel 510 Palm Tillgänglig 6004300073786
Antal reservationer: 0

En perfekt mix av populär tv-serie och forskningsbaserat läromedel motiverar alla elever att lyckas i matematikLivet i Mattelandet är ett forskningsbaserat och väl utprövat matematikläromedel med UR:s tv-serie som bra komplement för att introducera olika matematiska moment. Ta hjälp av UR:s populära tv-serie för att skapa intresse och förförståelse hos eleverna. I lärarmaterialet finns bra stöd, didaktiska tips och verktyg för genomgångar. Livet i Mattelandet erbjuder en stor bredd för att nå alla elever.

För årskurs 3

Teknik från Koha