Amazon cover image
Image from Amazon.com

Livet i Mattelandet Grundbok E / Cecilia Palm, Christina Melin, Ulrika Lindh.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Liber, [2020]Manufacturer: 2020Edition: Första upplaganDescription: 159 sidor illustrationer 27 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789147138111
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 510 23/swe
Summary: En perfekt mix av populär tv-serie och forskningsbaserat läromedel motiverar alla elever att lyckas i matematikLivet i Mattelandet är ett forskningsbaserat och väl utprövat matematikläromedel med UR:s tv-serie som bra komplement för att introducera olika matematiska moment. Ta hjälp av UR:s populära tv-serie för att skapa intresse och förförståelse hos eleverna. I lärarmaterialet finns bra stöd, didaktiska tips och verktyg för genomgångar. Livet i Mattelandet erbjuder en stor bredd för att nå alla elever.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) Läromedel 510 Palm Available 6004300073786
Total holds: 0

En perfekt mix av populär tv-serie och forskningsbaserat läromedel motiverar alla elever att lyckas i matematikLivet i Mattelandet är ett forskningsbaserat och väl utprövat matematikläromedel med UR:s tv-serie som bra komplement för att introducera olika matematiska moment. Ta hjälp av UR:s populära tv-serie för att skapa intresse och förförståelse hos eleverna. I lärarmaterialet finns bra stöd, didaktiska tips och verktyg för genomgångar. Livet i Mattelandet erbjuder en stor bredd för att nå alla elever.

För årskurs 3

Powered by Koha