Omslagsbild från Amazon
Bild från Amazon.com

Språkis : svenska för nyanlända 1 / text: Hippas Eriksson ; bild: Emma Göthner.

Av: Medverkande(n): Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Utgivningsuppgift: Stockholm : Liber, [2021]Tillverkare: 2021Utgåva: Andra upplaganBeskrivning: 48 sidor illustrationerInnehållstyp:
  • text, still image
Medietyp:
  • unmediated
Bärartyp:
  • volume
ISBN:
  • 9789147142378
Ämnen: Genre/form:DDK-klassifikation:
  • 439.7824 23/swe
Annan klassifikation:
  • Fct,u
Sammanfattning: Språkis riktar sig till elever med svenska som andraspråk. Serien består av Språkis för nyanlända 1-2 och Språkis för nyfikna A-D. Läromedlet hjälper språkutvecklingen genom att utöka elevernas ordförråd och ge dem ett rikt och funktionellt språk. Alla böcker i serien har en tydlig struktur. Varje kapitel inleds med en samtalsbild och en text. Därefter följer övningar som tränar ord och de språkliga moment som förekommer i texten. I anslutning till varje sida finns en lärarinstruktion om syftet med övningen. Böckerna är granskade och utprövade av lärare som undervisar i svenska som andraspråk. Språkis kommer nu i reviderad upplaga med ett helt nytt kapitel i varje bok. Lite nytt, men samma beprövade och uppskattade pedagogik.
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) Läromedel 439 Eriksson Tillgänglig 6004300073808
Antal reservationer: 0

Språkis riktar sig till elever med svenska som andraspråk. Serien består av Språkis för nyanlända 1-2 och Språkis för nyfikna A-D. Läromedlet hjälper språkutvecklingen genom att utöka elevernas ordförråd och ge dem ett rikt och funktionellt språk. Alla böcker i serien har en tydlig struktur. Varje kapitel inleds med en samtalsbild och en text. Därefter följer övningar som tränar ord och de språkliga moment som förekommer i texten. I anslutning till varje sida finns en lärarinstruktion om syftet med övningen. Böckerna är granskade och utprövade av lärare som undervisar i svenska som andraspråk. Språkis kommer nu i reviderad upplaga med ett helt nytt kapitel i varje bok. Lite nytt, men samma beprövade och uppskattade pedagogik.

För årskurs 1, 2, 3

Teknik från Koha