Amazon cover image
Image from Amazon.com

Språkis : svenska för nyanlända 1 / text: Hippas Eriksson ; bild: Emma Göthner.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Liber, [2021]Manufacturer: 2021Edition: Andra upplaganDescription: 48 sidor illustrationerContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789147142378
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 439.7824 23/swe
Other classification:
  • Fct,u
Summary: Språkis riktar sig till elever med svenska som andraspråk. Serien består av Språkis för nyanlända 1-2 och Språkis för nyfikna A-D. Läromedlet hjälper språkutvecklingen genom att utöka elevernas ordförråd och ge dem ett rikt och funktionellt språk. Alla böcker i serien har en tydlig struktur. Varje kapitel inleds med en samtalsbild och en text. Därefter följer övningar som tränar ord och de språkliga moment som förekommer i texten. I anslutning till varje sida finns en lärarinstruktion om syftet med övningen. Böckerna är granskade och utprövade av lärare som undervisar i svenska som andraspråk. Språkis kommer nu i reviderad upplaga med ett helt nytt kapitel i varje bok. Lite nytt, men samma beprövade och uppskattade pedagogik.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Våning 2 Läromedel 439 Eriksson Available 6004300073808
Total holds: 0

Språkis riktar sig till elever med svenska som andraspråk. Serien består av Språkis för nyanlända 1-2 och Språkis för nyfikna A-D. Läromedlet hjälper språkutvecklingen genom att utöka elevernas ordförråd och ge dem ett rikt och funktionellt språk. Alla böcker i serien har en tydlig struktur. Varje kapitel inleds med en samtalsbild och en text. Därefter följer övningar som tränar ord och de språkliga moment som förekommer i texten. I anslutning till varje sida finns en lärarinstruktion om syftet med övningen. Böckerna är granskade och utprövade av lärare som undervisar i svenska som andraspråk. Språkis kommer nu i reviderad upplaga med ett helt nytt kapitel i varje bok. Lite nytt, men samma beprövade och uppskattade pedagogik.

För årskurs 1, 2, 3

Powered by Koha