Amazon cover image
Image from Amazon.com

Språkis : svenska för nyanlända 1 / text: Hippas Eriksson ; bild: Emma Göthner.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Liber, [2021]Manufacturer: 2021Edition: Andra upplaganDescription: 48 sidor illustrationerContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789147142378
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 439.7824 23/swe
Other classification:
  • Fct,u
Summary: Språkis riktar sig till elever med svenska som andraspråk. Serien består av Språkis för nyanlända 1-2 och Språkis för nyfikna A-D. Läromedlet hjälper språkutvecklingen genom att utöka elevernas ordförråd och ge dem ett rikt och funktionellt språk. Alla böcker i serien har en tydlig struktur. Varje kapitel inleds med en samtalsbild och en text. Därefter följer övningar som tränar ord och de språkliga moment som förekommer i texten. I anslutning till varje sida finns en lärarinstruktion om syftet med övningen. Böckerna är granskade och utprövade av lärare som undervisar i svenska som andraspråk. Språkis kommer nu i reviderad upplaga med ett helt nytt kapitel i varje bok. Lite nytt, men samma beprövade och uppskattade pedagogik.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) Läromedel 439 Eriksson Available 6004300073808
Total holds: 0

Språkis riktar sig till elever med svenska som andraspråk. Serien består av Språkis för nyanlända 1-2 och Språkis för nyfikna A-D. Läromedlet hjälper språkutvecklingen genom att utöka elevernas ordförråd och ge dem ett rikt och funktionellt språk. Alla böcker i serien har en tydlig struktur. Varje kapitel inleds med en samtalsbild och en text. Därefter följer övningar som tränar ord och de språkliga moment som förekommer i texten. I anslutning till varje sida finns en lärarinstruktion om syftet med övningen. Böckerna är granskade och utprövade av lärare som undervisar i svenska som andraspråk. Språkis kommer nu i reviderad upplaga med ett helt nytt kapitel i varje bok. Lite nytt, men samma beprövade och uppskattade pedagogik.

För årskurs 1, 2, 3

Powered by Koha