Amazon cover image
Image from Amazon.com

NO 6 : fysik kemi biologi Aktivitetsbok / Berit Ericson, Andreas Hernvald, Anders Karlsson, Sara Ramsfeldt.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: SpektrumPublisher: Stockholm : Liber, [2019]Manufacturer: 2019Edition: Första upplaganDescription: 102 sidor illustrationer 30 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789147125562
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 507.6 23/swe
Summary: Sveriges mest populära NO-serie på högstadiet, nu även för mellanstadiet!Läromedlets huvudtanke är att lyfta fram kursplanernas förmågor och bygger på ett stoff som är anpassat till det centrala innehållet. Syftet är att lägga en god grund inför de nationella ämnesproven och betygssättning i årskurs 6. Spektrum NO åk 4-6 är uppbyggd enligt samma struktur som den populära serien Spektrum åk 7-9. Med lättlästa texter, förklarande bilder, tydlig struktur och en mängd olika infallsvinklar finns det något för alla i Spektrum. Naturvetenskapen ska engagera!
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) Läromedel 500 Ericson Available 6004300073817
Total holds: 0

Sveriges mest populära NO-serie på högstadiet, nu även för mellanstadiet!Läromedlets huvudtanke är att lyfta fram kursplanernas förmågor och bygger på ett stoff som är anpassat till det centrala innehållet. Syftet är att lägga en god grund inför de nationella ämnesproven och betygssättning i årskurs 6. Spektrum NO åk 4-6 är uppbyggd enligt samma struktur som den populära serien Spektrum åk 7-9. Med lättlästa texter, förklarande bilder, tydlig struktur och en mängd olika infallsvinklar finns det något för alla i Spektrum. Naturvetenskapen ska engagera!

För grundskolans år 6

Powered by Koha