Amazon cover image
Image from Amazon.com

Tillit : en ledningsfilosofi för framtidens offentliga sektor / Louise Bringselius.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Helsingborg : Komlitt, [2020]Manufacturer: 2020Edition: Andra upplaganDescription: 142 sidor illustrationer 20 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789172512078
Subject(s): DDC classification:
  • 158.4 23/swe
Other classification:
  • Dokaa
  • Odc
Contents:
Förord Inledning Problembilden Tillit som ledningsfilosofi Från filosofi till praktik Exempel Möjligheter och risker Avslutande ord Referenser
Summary: I den här boken får du en introduktion till tillit som ledningsfilosofi. Grunden är forskning, men boken riktar sig främst till praktiskt verksamma i offentlig sektor. Därför innehåller den också många konkreta exempel och tips för dig som vill arbeta med tillit som grund, för bättre offentliga tjänster.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Books from NU Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) NU-biblioteket 158.4 Bringselius Available 00000001013
Books from NU Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) NU-biblioteket 158.4 Bringselius Available 00000001014
Total holds: 0

Förord Inledning Problembilden Tillit som ledningsfilosofi Från filosofi till praktik Exempel Möjligheter och risker Avslutande ord Referenser

I den här boken får du en introduktion till tillit som ledningsfilosofi. Grunden är forskning, men boken riktar sig främst till praktiskt verksamma i offentlig sektor. Därför innehåller den också många konkreta exempel och tips för dig som vill arbeta med tillit som grund, för bättre offentliga tjänster.

Powered by Koha