Amazon cover image
Image from Amazon.com

Njurmedicin

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Liber, [2020]Manufacturer: Kina, 2020Edition: Femte upplagan / under redaktion av Mattias Aurell, Ola Samuelsson, Gregor Guron, Aso SaeedDescription: 309 sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789147130573
Subject(s): DDC classification:
  • 616.61 23/swe
Other classification:
  • Vek
Summary: Njurmedicin presenteras här i sin femte upplaga. Samtliga kapitel har genomgått en omfattande bearbetning med utgångspunkt i den senaste evidensen. Ett nyskrivet kapitel om elektrolyt- och syra–basreglering har lagts till. Njurmedicin ger därmed en bred framställning av dagens diagnostik och terapi av medicinska njursjukdomar.Boken är indelad i fyra avdelningar som behandlar njurarnas anatomi, funktion och diagnostik, njurens sjukdomar, utredning och behandling av akut och kronisk njursvikt, samt översikter av njurarnas roll i generella sjukdomstillstånd som högt blodtryck och hjärtsjukdom.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Books from NU Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) NU-biblioteket 616.6 Njurmedicin Available 00000001006
Books from NU Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) NU-biblioteket 616.6 Njurmedicin Available 00000001007
Total holds: 0

Njurmedicin presenteras här i sin femte upplaga. Samtliga kapitel har genomgått en omfattande bearbetning med utgångspunkt i den senaste evidensen. Ett nyskrivet kapitel om elektrolyt- och syra–basreglering har lagts till. Njurmedicin ger därmed en bred framställning av dagens diagnostik och terapi av medicinska njursjukdomar.Boken är indelad i fyra avdelningar som behandlar njurarnas anatomi, funktion och diagnostik, njurens sjukdomar, utredning och behandling av akut och kronisk njursvikt, samt översikter av njurarnas roll i generella sjukdomstillstånd som högt blodtryck och hjärtsjukdom.

Powered by Koha