Amazon cover image
Image from Amazon.com

På liv och död : berättelser från en pandemi / Fredrik Sandin Carlson, Anna Sahlée.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Max Ström : Kommunal, [2021]Manufacturer: 2021Description: 191 sidor huvudsakligen illustrationer 23 x 25 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789171265432
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 303.48509485022 23/swe
Other classification:
  • Vp(yb)
  • Veba(yb)
Summary: Detta är ett fotografiskt tidsdokument över ett omvälvande år – ett år då hela vårt samhälle ställdes inför den största krisen i modern tid. Här berättar undersköterskor, lokalvårdare, bussförare, barnskötare och många andra samhällsbärare om sin vardag under pandemin. De vårdar svårt coronasjuka patienter, håller kollektivtrafiken igång och ger barnen i förskola och skola en ovärderlig trygghet. De hjälper de äldre hitta tillbaka till glädjen och skapar plats för värdighet i svåra stunder.Boken är skapad i samverkan med fackförbundet Kommunal, med en halv miljon medlemmar som stått längst fram i kampen mot pandemin. Deras berättelser är lika mycket ett meddelande till samtiden som till framtiden.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Books from NU Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) NU-biblioteket 303.4 Sandin Carlson Available 00000001045
Total holds: 0

Detta är ett fotografiskt tidsdokument över ett omvälvande år – ett år då hela vårt samhälle ställdes inför den största krisen i modern tid. Här berättar undersköterskor, lokalvårdare, bussförare, barnskötare och många andra samhällsbärare om sin vardag under pandemin. De vårdar svårt coronasjuka patienter, håller kollektivtrafiken igång och ger barnen i förskola och skola en ovärderlig trygghet. De hjälper de äldre hitta tillbaka till glädjen och skapar plats för värdighet i svåra stunder.Boken är skapad i samverkan med fackförbundet Kommunal, med en halv miljon medlemmar som stått längst fram i kampen mot pandemin. Deras berättelser är lika mycket ett meddelande till samtiden som till framtiden.

Powered by Koha