Amazon cover image
Image from Amazon.com

Ukraina : gränslandet / Anna-Lena Laurén, Peter Lodenius.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Natur & Kultur, [2022]Manufacturer: 2022Edition: [Nyutgåva]Description: 149 sidor 20 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789127179806
Subject(s): DDC classification:
  • 947.7086 23/swe
Other classification:
  • Kmad.6
Summary: Förlagets information om boken: Ny utgåva med ett nyskrivet förord av Anna-Lena Laurén, efter Rysslands anfallskrig mot Ukraina. Ukraina har blivit den slutgiltiga utlösaren av en djup och oåterkallelig kris mellan Ryssland och väst. Utrikeskorrespondenten Anna-Lena Laurén har varit på plats i Kiev, på Krim och i östra Ukraina ända från början. I den här boken skildrar hon människorna hon har mött, situationer, platser och upplevelser från fältet. Bokens andra författare journalisten Peter Lodenius tecknar bakgrunden till både tidigare och senare händelser i Ukraina.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) 947 Laurén Available 6004300074212
Total holds: 0

Förlagets information om boken: Ny utgåva med ett nyskrivet förord av Anna-Lena Laurén, efter Rysslands anfallskrig mot Ukraina. Ukraina har blivit den slutgiltiga utlösaren av en djup och oåterkallelig kris mellan Ryssland och väst. Utrikeskorrespondenten Anna-Lena Laurén har varit på plats i Kiev, på Krim och i östra Ukraina ända från början. I den här boken skildrar hon människorna hon har mött, situationer, platser och upplevelser från fältet. Bokens andra författare journalisten Peter Lodenius tecknar bakgrunden till både tidigare och senare händelser i Ukraina.

Powered by Koha