Amazon cover image
Image from Amazon.com

Agil projektledning / Tomas Gustavsson.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Sanoma utbildning, [2020]Manufacturer: 2020Edition: Fjärde upplaganDescription: 239 sidor illustrationer 24 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789152358368
Subject(s): DDC classification:
  • 658.404 23/swe
Other classification:
  • Qbaaj
Summary: Agil projektledning ger både den teoretiska stommen och praktiska tillämpningen av de agila metoderna. Kärnvärden och tankesätt som ligger till grund för det agila projektarbetet beskrivs utförligt och varvas med konkreta exempel, tillvägagångssätt och verktyg. I fjärde upplagan presenteras utmaningarna med att skala upp det agila arbetssättet i större organisationer. Ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) beskrivs för att visa hur planering och genomförande kan genomföras när flera team samarbetar i större projekt. Den nya upplagan innehåller dessutom uppdaterade begrepp som har spikats av den svenska versionen av scrum-guiden.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Course book Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) 658.404 Gustavsson Available 6004300074294
Course book reference Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) 658.404 Gustavsson Läses i biblioteket - Library use only 6004300074295
Total holds: 0

Agil projektledning ger både den teoretiska stommen och praktiska tillämpningen av de agila metoderna. Kärnvärden och tankesätt som ligger till grund för det agila projektarbetet beskrivs utförligt och varvas med konkreta exempel, tillvägagångssätt och verktyg. I fjärde upplagan presenteras utmaningarna med att skala upp det agila arbetssättet i större organisationer. Ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) beskrivs för att visa hur planering och genomförande kan genomföras när flera team samarbetar i större projekt. Den nya upplagan innehåller dessutom uppdaterade begrepp som har spikats av den svenska versionen av scrum-guiden.

Powered by Koha