Amazon cover image
Image from Amazon.com

Statistik för beteendevetare Faktabok / Elisabet Borg, Joakim Westerlund.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Liber, [2020]Manufacturer: 2020Edition: Fjärde upplaganDescription: 612 sidor illustrationer, tabeller 24 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789147129409
Subject(s): DDC classification:
  • 300.15195 23/swe
Other classification:
  • Thi
Summary: Statistik för beteendevetare är en heltäckande grundbok i statistik. Författarna går steg för steg igenom hur du planerar, genomför och redovisar en statistisk undersökning. Ända sedan den första upplagan har boken rönt stor uppskattning bland studenter för att den på ett lättillgängligt och pedagogiskt sätt väver samman teori och praktik, med exempel och övningar som underlättar inlärningen. Boken innehåller också mer avancerade fördjupningsavsnitt.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Books from NU Högskolan Väst Entréplan (2nd floor) NU-biblioteket 300 Borg Available 6004300049559
Total holds: 0

Statistik för beteendevetare är en heltäckande grundbok i statistik. Författarna går steg för steg igenom hur du planerar, genomför och redovisar en statistisk undersökning. Ända sedan den första upplagan har boken rönt stor uppskattning bland studenter för att den på ett lättillgängligt och pedagogiskt sätt väver samman teori och praktik, med exempel och övningar som underlättar inlärningen. Boken innehåller också mer avancerade fördjupningsavsnitt.

Powered by Koha