Amazon cover image
Image from Amazon.com

Fysioterapi : efter akut skada och ortopedisk kirurgi / Eric Hagelin.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Lund : Studentlitteratur, [2022]Manufacturer: 2022Edition: Upplaga 1Description: 436 sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789144129983
Subject(s): DDC classification:
  • 615.82 23/swe
Other classification:
  • Vma
Summary: Du som fysioterapeut behöver vara påläst och uppdaterad inför mötet med en akut skadad eller opererad patient. Du bör kunna ge patienten svar på vanliga frågor om aktuell skada, genomförd kirurgi, rehabiliteringens innehåll och prognos.??I denna bok presenteras ett urval vanliga och mindre vanliga ortopediska diagnoser med bakgrundsfakta, förslag på fysio­terapeutisk handläggning och prognos. För varje diagnos finns ett schema med tydliga förslag på belastnings- och rehabiliterings­progression. Dessa scheman är tänkta för ett normalförlopp och är konstruerade efter rådande evidens och beprövad erfarenhet. Bokens innehåll presenteras till stor del på avancerad nivå varför viss medicinsk förkunskap är fördelaktigt.??Fysioterapi efter akut skada och ortopedisk kirurgi riktar sig till studerande och yrkesverksamma inom fysioterapi men kan också användas av andra som arbetar inom det ortopediska eller idrottsmedicinska området.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Books from NU Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) NU-biblioteket 615.82 Hagelin Available 6004300049613
Total holds: 0

Du som fysioterapeut behöver vara påläst och uppdaterad inför mötet med en akut skadad eller opererad patient. Du bör kunna ge patienten svar på vanliga frågor om aktuell skada, genomförd kirurgi, rehabiliteringens innehåll och prognos.??I denna bok presenteras ett urval vanliga och mindre vanliga ortopediska diagnoser med bakgrundsfakta, förslag på fysio­terapeutisk handläggning och prognos. För varje diagnos finns ett schema med tydliga förslag på belastnings- och rehabiliterings­progression. Dessa scheman är tänkta för ett normalförlopp och är konstruerade efter rådande evidens och beprövad erfarenhet. Bokens innehåll presenteras till stor del på avancerad nivå varför viss medicinsk förkunskap är fördelaktigt.??Fysioterapi efter akut skada och ortopedisk kirurgi riktar sig till studerande och yrkesverksamma inom fysioterapi men kan också användas av andra som arbetar inom det ortopediska eller idrottsmedicinska området.

Powered by Koha