Amazon cover image
Image from Amazon.com

Problemorienterad gynekologi och obstetrik / under redaktion av Marie Bixo och Inger Sundström Poromaa.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Liber, 2022Edition: Andra upplaganDescription: 506 sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789147141906
Other title:
  • GynObst² [Cover title]
Subject(s): DDC classification:
  • 618.1 23/swe
Other classification:
  • Vga
Summary: I Problemorienterad gynekologi och obstetrik är utgångspunkten ett kliniskt presenterat symtom eller problem som föranleder ett läkarbesök. Bokens kapitel följer en tydlig struktur där problemet inleder beskrivningen, varefter författarna presenterar differentialdiagnostiska överväganden inklusive anamnes, undersökning, behandling och slutligen ett eller flera fördjupningsavsnitt. Syftet är att efterlikna den kliniska situationen då patienter i allmänhet inte söker för en i förväg känd diagnos utan för ett symtom.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Books from NU Högskolan Väst Övre plan (3rd floor) NU-biblioteket 618.1 Problemorienterad Available 6004300049647
Total holds: 0

I Problemorienterad gynekologi och obstetrik är utgångspunkten ett kliniskt presenterat symtom eller problem som föranleder ett läkarbesök. Bokens kapitel följer en tydlig struktur där problemet inleder beskrivningen, varefter författarna presenterar differentialdiagnostiska överväganden inklusive anamnes, undersökning, behandling och slutligen ett eller flera fördjupningsavsnitt. Syftet är att efterlikna den kliniska situationen då patienter i allmänhet inte söker för en i förväg känd diagnos utan för ett symtom.

Powered by Koha