Amazon cover image
Image from Amazon.com

Isen / Gabi Frödén.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2024Description: 224 sidor illustrationer 20 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179779672
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Josef och hans familj har flytt från Syrien och efter några år i Sverige hamnat i kustbyn Freivik. En gång i tiden var Freivik en idyllisk plats, men nu bor ingen kvar och hela byn stinker av något ruttet. Snart visar det sig att underliga saker händer i det lilla samhället. Hur kan isen ligga kvar i viken, trots att det är plusgrader? Varför har alla som bott här plötsligt övergett sina hem? Vem är den märkliga flickan som dyker upp och sedan hastigt försvinner? Och hur kan det underliga födelsemärket som Josef har på handen ha en speciell koppling till just Freivik?
No physical items for this record

Originalupplaga 2024

Omslag: "Vad gömmer sig i djupet?"

Josef och hans familj har flytt från Syrien och efter några år i Sverige hamnat i kustbyn Freivik. En gång i tiden var Freivik en idyllisk plats, men nu bor ingen kvar och hela byn stinker av något ruttet. Snart visar det sig att underliga saker händer i det lilla samhället. Hur kan isen ligga kvar i viken, trots att det är plusgrader? Varför har alla som bott här plötsligt övergett sina hem? Vem är den märkliga flickan som dyker upp och sedan hastigt försvinner? Och hur kan det underliga födelsemärket som Josef har på handen ha en speciell koppling till just Freivik?

Powered by Koha